Mindenki Karácsonya 2014.

Az idei évben is megrendezésre került a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvény az Angyalföldi Láng Sportcsarnokban december 18-án, ahol kihirdették a 2014. év Klubja címet is.

A rendezvényen ismét sokan vettek részt, ahol a szervezők végig izgalmas programokkal kedveskedtek a vendégek számára. Az előadások előtt forralt bor, kakaó, pogácsa, briós és mandarin várta a programra érkezőket, majd a színpadon dr. Tóth József polgármester köszöntötte a jelenlévőket, és adta át az Év Klubja kitüntetéseket a kerületi idősek klubjai közt zajló rendezvénysorozat idei dobogósainak. Valamennyi klub elismerést érdemel egész éves munkája után, de a vetélkedők eredményei alapján a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Nosztalgia Ház Idősek Klubja állhatott, a második helyen a Derűs Szívek, a Napfény és a Klub Kávézó Idősek Klubja osztozott, az év legjobb klubja pedig a Derűs Alkony Idősek Klubja lett. Az elismerésen és a kupán kívül a klubok pénznyereményben is részesültek. A Harmadik helyezett 30.000, a második helyezettek 50.000, az első helyezett klub pedig 100.000 forintban részesült.

A rendezvényen ezután átvette a terepet a zene és a tánc. A színpadon fellépett az Oszvald-Peller duó, akik operett egyveleggel kedveskedtek a közönségnek, majd Nádas György humora és éneke csalt mosolt a jelenlévők arcára, végül a táncoslábú 4 For Dance csapat varázsolta el a nagyérdeműt.

A közkedvelt és sikeres programon készült képeket ide kattintva tekinthetik meg.

 

Képgaléria