Home page

Ön szerint mennyire súlyos és sürgető probléma a klímaváltozás általában az emberiség számára, konkrétan pedig a XIII. kerület lakóinak a szempontjából? Ki és hogyan befolyásolhatja a klímaváltozást helyi szinten, akár a XIII. kerületen belül? Kinek van több teendője a klímavédelemért: a civileknek, a cégeknek vagy önkormányzatunknak? Van-e bármilyen konkrét javaslata vagy ötlete klímavédelmi intézkedésekre a XIII. kerületben? Ilyen és ehhez...

Anyák napja a Gondozóházban Kedves műsorral köszöntöttük az Édesanyákat melyre sok hozzátartozó is eljött hogy közösen ünnepeljünk ezen a szép napon. Elsőnek a Gondozóház legidősebb lakója a 96. életévében járó Zana Józsefné Kassai Ilona vette át az Anyák napi ajándékot.

Advent

A Gondozóházban is meggyújtottuk az első adventi gyertyát

Ingyenes LED-csere program Évente akár több tízezer forintot is megspórolhatnak azok, aki hagyományos régi izzóikat LED-esre cserélik. Önkormányzatunk és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködése révén ingyen kaphatnak majd LED fényforrásokat azok a kerületiek, akik állandó lakóink és az áramszolgáltató regisztrált ügyfelei, azaz nevükön van a villanyóra. Az igénylés online történik, menete egyszerű, de önkormányzatunk 8 kerületi helyszínen segít a regisztrációban azoknak, akinek nincs otthon internetük. Regisztrálni október 1. és 30. között lehet.

Európai Kiváló (ÖN)Kormányzás Védjegy pályázat

Tisztelt Kerületi Lakos!

Önök együttműködésével elsőként elnyertük az “Európai Kiváló Kormányzás Védjegy” használatára való jogosultságot.

Önkormányzatunk ismételten csatlakozott az “Európai Kiváló Kormányzás Védjegy” elnyerésére kiírt pályázathoz. Kérem, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a sikeres és eredményes pályázat előkészítését. Felhívásunkat az önkormányzat honlapján és facebook oldalán is megtalálja.

Kérdőív elérhetősége:

https://felmeres.ikir.bm.gov.hu/ikir_felmeres/?ACTION=FELMERES_KERDOIV_A09D91B3A7E54694A76FA441A41BE4E8_ITEM

A kérdőív kitöltésének határideje: 2023. szeptember 30.

Köszönjük együttműködését és hozzájárulását, hogy ismételten elnyerhessük a Védjegyet.

 

                                                           Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat

Születésnap :)  Kassa Ilona, Kossuth - és Jászai Mari - díjas színművészt köszöntöttük 95. születésnapján.  Az Önkormányzat ajándékát Varga Zsanett képviselőnő adta át a Művésznőnek. Együtt ünnepelt Médike fia Zoli, az unokája, a családtagok, a lakótársai és a Gondozóház dolgozói.  Boldog születésnapot kívánunk Médike! :)

Archív lapok